billog

Kevesen vagyunk, miközben sok a meló. Szóval, ha kipróbálnád magad a billog csapatában, küldj gyorsan egy önéletrajzot az info@billog.hu e-mail-címre! Jövő héten már hívunk is be próbanapra és ha kölcsönös a szimpátia, csapjunk is bele a bölényburgerek közepébe! Ha te nem is keresel állást, azért egy megosztással segíts az ismerőseidnek, hátha valaki pont erre vár!


Étlapra került a MAGYARBURGER

Étlapra került a MAGYARBURGER

Már nyilvános a hangfelvétel, amiből kiderült, hogy étlapra került a billogban a MAGYARBURGER

2024. március 26. |  1709

Fehér ingben és nyakkendőben érkező vendégeinknek INGYEN sör jár a MAGYARBURGERHEZ, ha posztolnak róla egy fényképet. A „Magyar” vezetéknévvel rendelkező vendégeink március hónapban 100% kedvezménnyel fogyaszthatják ezt a burgerünket.


Billog a sörgyárban

Billog a sörgyárban

2024. február 22. |  2415

2024 január közepén a billog10 beköltözött a Hoptop új sörgyárának taproomjába.


Karácsonyi halászlérendelés a billogban

Karácsonyi halászlérendelés a billogban

Idei főétel-ajánlat: szarvassült dödöllével, vörösboros áfonyamártással

2023. december 11. |  488

Rendeld meg tőlünk telefonon vagy e-mailben a karácsonyi halászlevet és december 23-án átveheted frissen a billog10-ben!


Múzeumbelépővel a billogba

Múzeumbelépővel a billogba

2023. november 7. |  643

Az akció 2023 december 31-ig érvényes a billog10-ben (1106 Budapest, Maglódi út 12.) és a billog Dürerben, a Dürer Kertben (1117 Budapest, Öböl utca 1.).


Hollywood Marketen a billog

Hollywood Marketen a billog

Családias, amerikai autós, motoros találkozó és hobbivásár

2023. április 21. |  1507

Április 23-án, vasárnap délelőtt vár a billog foodtruck a Hollywood Market Six Pack eseményen. Begurulunk a MONYO Brewing Co. udvarára, ahol életre keltjük Amerika ízeit!


Foodtruck pultost keres a billog

Foodtruck pultost keres a billog

Wanted Dürer Kert

2023. április 14. |  3803

A Dürer Kertbe gurul a billog foodtruck május 1-től, ahova gyakorlattal rendelkező pultosokat azonnal beveszünk a csapatba! A billog vadnyugati streetfood életérzése és a Dürer Kert magával ragadó hangulata a legizgalmasabb munkahelyi környezetet nyújtja számodra, ha szereted a pezsgést, a jó zenéket és a finom burgereket!


Tépettsonkaburger már kapható a billogban

Tépettsonkaburger már kapható a billogban

Ez a limitált burger a készlet erejéig elérhető a billog10-ben és a billog13-ban

2023. április 4. |  517

Szezámmagos kalácsbuci, tépett füstöltsonka, medvehagymás tormás majonéz, savanyított hagyma, tükörtojás, tölgysaláta. Extra körettel: majonézes burgonya. Ára: 3450 Ft.


Gyertek el randizni február 14-én a billogba, és a második burger árának csak a felét kell kifizetnetek.


Hunorburger

Hunorburger

Respect for the Hungarian Rescue Team

2023. február 7. |  1315

Minden tiszteletünk a magyar mentőcsapatoknak, akik Törökországban segítenek a földrengés áldozatainak a megmentésén. Tiszteletünk jeleként létrehoztuk a HUNORBURGERT, amely február 7-étől kapható mindkét billogban (Budapest, Róbert Károly krt. 90. és Maglódi út 12.).


Mentsük meg a Dharma állatmenhelyet!

Mentsük meg a Dharma állatmenhelyet!

2023. január 13. |  1507

Miért támogat egy hamburgerező egy olyan állatmenhelyet, ahol a vágóhíd elől is mentett állatok élnek?


Indul a karácsonyi vacsorarendelés a billogban

Indul a karácsonyi vacsorarendelés a billogban

Mennyei bölénytatár, varázslatos harcsahalászlé, isteni bölénysült…

2022. december 8. |  546

Szenteste a vacsora elengedhetetlen része a friss és ízletes halászlé, viszont az ezzel járó konyhai feladatokat Bandita séf leveszi a válladról, így több időd marad a családra, szeretteidre. Rendelj előre KARÁCSONYI HALÁSZLEVET a billogtól!


Egy igazán belevaló burgerünk visszatér limitált ideig, november 17-től a készlet erejéig mindkét billog streetfood egységünkben.


KOLBÁSZ MAGÁBAN a Szinglik Világnapján

KOLBÁSZ MAGÁBAN a Szinglik Világnapján

2022. november 11. |  444

A billogban nem csak Valentin napi akció van, de a szingliknek is kedveskedünk. Minden egyedülálló vendégünket várjuk sok szeretettel és gratulálunk kitartásukhoz, bátorságukhoz, erőfeszítéseikhez.


Márton napi különkiadás: LIBATTA

Márton napi különkiadás: LIBATTA

Elérhető november 7-től

2022. november 7. |  698

Bandita séf újra nagyot alkotott, most kivételesen libasültet készített kemencében, majd ciabattába tette, hogy a street food élményt most is becsempéssze a Márton-napi finomságok közé. Kóstold meg te is, amíg csak lehet! Ez a szendvicsünk limitált ideig elérhető.


Így készül a Teachers – videó

Így készül a Teachers – videó

2022. november 6. |  953

„Azonnal visszamennék tanítani, ha megengedhetném magamnak” – mondta Szebeni tanár úr, amikor kiléptünk a pálinkafőzdéből. Kocsis tanár úrral együtt az ország egyik legfinomabb ciderét (szénsavas almabor) készítik szentesi almából, amióta úgy döntöttek, inkább elhagyják a pedagógusi pályát.


Pumpkinburger

Pumpkinburger

A billog Halloween-i különleges kiadása

2022. október 25. |  579

Halloweenre készült limitált Pumpkinburger elérhető 2022. október 26-tól a billog10 és a billog13 streetfood éttermekben.


FREE TEACHERS a billogban

FREE TEACHERS a billogban

Megérkezett a tanárok habzó almabora és minden tanár ingyen kapja

2022. október 15. |  735

Két pedagógus egy hideg, esős osztálykirándulás alkalmával úgy döntöttek főznek egy jó kis pálinkát, hogy vidámabban teljenek a hétköznapok. Szebeni és Kocsis tanár urak, aztán rájöttek, hogy a pálinkafőzés mellet almalevet és egy erjesztett, szénsavas almabort, úgynevezett cidert is jó lenne főzni. Az egyik művészi vénával is megáldott diákjuk készített egy ütős címkét és megszületett Szentesen a TEACHERS CIDER!


Tudod mi Dwayne SZIKLA Johnson kedvenc étele?

Tudod mi Dwayne SZIKLA Johnson kedvenc étele?

Igen, a bölényburger!

2022. október 12. |  1746

Nem véletlen, hogy az izomóriás fő tápláléka a bölényhús, hiszen 100 g bölényhús tartalmaz 28,44 g fehérjét, ami magasabb az átlag marhahús fehérjetartalmánál, e mellett mindössze 2,42 g zsírt, ami háromszor kevesebb a csirkehús zsírtartalmához képest, 140 kalóriát, ami nem éri el a lazac kalóriatartalmát sem! 3,42 mg a vastartalma, ami minden húsfélénél magasabb érték, 2,86 mg B12-t is tartalmaz, ami a lazac után a legmagasabb érték a húsok között!


PALYABURGER a billogban sajnos elérhető

PALYABURGER a billogban sajnos elérhető

Reméljük, nem lesz ebből a burgerből nagy forgalmunk...

2022. október 5. |  447

A gyermekeinkért és az oktatásért harcoló és ezért kirúgott tanároknak nem kell fizetniük a billogban, ha enni szeretnének.