billog

Foodtruck pultost keres a billog

Wanted Dürer Kert

2023. április 14. |  2920 |

Foodtruck pultost keres a billog

A Dürer Kertbe gurul a billog foodtruck május 1-től, ahova gyakorlattal rendelkező pultosokat azonnal beveszünk a csapatba! A billog vadnyugati streetfood életérzése és a Dürer Kert magával ragadó hangulata a legizgalmasabb munkahelyi környezetet nyújtja számodra, ha szereted a pezsgést, a jó zenéket és a finom burgereket!

Cím:
Dürer Kert, Budapest, Öböl utca 1.
Budapest imádott dunaparti szórakoztató és rendezvényközpontja.

Nyitva tartás:
hétköznap 16:00–0:00; hétvégén: 11:00–02:00
A munkavégzés ideje közös megbeszélés és beosztás alapján.

Minden szorgos kéz aranyat ér, de magyar forintban fizetünk óradíjat, tapasztalat és a munkakör egyedi egyeztetése szerint! Teljes munkaidős és részmunkaidős, beugrós állást is biztosítunk igény alapján. Bérszintek: 1800–2500 Ft/óra + étkezés, gyakorlattól, rendezvénytől és beosztástól függően.

A feladatkör összetett, de gyakorlatodtól és képességeidnek megfelelően olyan poszton tudsz dolgozni, amit te is imádni fogsz. Egy foodtruckban mindenkinek mindent is kell csinálnia, ezért gyere bátran, ha szeretsz a vevőkkel beszélgetni, rendelést felvenni, számlázni, street food ételeket kiadni, de nem rettensz meg egy hamburger előállításától vagy akár a sütésétől sem. Nem feltétel ilyen jellegű tapasztalat, de ha nyitottságot érzel magadban, szívesen betanítunk, segítünk mindenben!

Fiatalos, mosolygós és vendéglátásban kiteljesedő csapattagot keresünk. Jelentkezni önéletrajzzal tudsz, amit kérünk az info@billog.hu e-mail-címre küldj el nekünk. Köszi!

Csak akkor jelentkezz, ha szívesen dolgoznál foodtruckban és AZONNAL tudsz kezdeni! Pályakezdők és rutinos kollégák jelentkezését is várjuk. Törzsvendégeink imádnivalóak, nagyon fogod szeretni a helyet! Várunk nagy szeretettel és jókedvvel!