billog

Hunorburger

Respect for the Hungarian Rescue Team

2023. február 7. |  1209 |

Hunorburger

Minden tiszteletünk a magyar mentőcsapatoknak, akik Törökországban segítenek a földrengés áldozatainak a megmentésén. Tiszteletünk jeleként létrehoztuk a HUNORBURGERT, amely február 7-étől kapható mindkét billogban (Budapest, Róbert Károly krt. 90. és Maglódi út 12.).

Frissítés: az időközben hazaérkezett Hunor mentőcsapat két tagja meglátogatta a billog13-at, ahol Bandita séf roppanós sültkolbászos kaláccsal várta őket. Képek itt →

A Hunorburger összetevői: tarkamarha-húspogácsa, olvasztott sajt, pirított hagyma, uborka, paradicsom, jégsaláta, billogszósz, kézműves buci és sok szeretet.

A burger ára 2450 Ft.

A billog eddig is minden mentős részére ingyen adta a dohánykávét a Hambulancia program keretében, de most ezt kibővítjük a katasztrófavédők részére, hogy ezzel is megköszönjük munkájukat.

A Hunor mentőcsapat, a HUBA RESCUE24 csapata és a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat különleges egysége is segíti mentőkkel, tűzoltókkal és speciálisan kiképzett kutyákkal együtt keresik a túlélőket és segítenek a mentésben.