Hoptop sörvacsora a billogban
2021. május 21. péntek, 18 órától.
9990 Ft/fő
Ozsvárt kézműves sültkolbász degusztációs menü és Hoptop kraftsör kóstoló. A klasszikus borvacsorák sörös változata street food kiadásban, sok beszélgetéssel, jó kedvvel és ínycsiklandó ételpárosításokkal.
A férőhelyek beteltek,
további helyfoglalás nem lehetséges.
8 db sörkülönlegesség a Hoptop sörfőzdéből,
amiket Ali Rawech Szami, a Hoptop budapesti kraftsörfőzde tulajdonosa mutat be a vendégeknek. A sörökön keresztül a sörfőzőmester bevezet minket a kisipari sörgyártás rejtelmeibe és a kraftsörök varázslatos világába.
8 db elképesztő Ozsvárt kézműves kolbász,
amit a billog séfje, Várszegi András (Bandita séf) frissen készít és kínál a kraftsörök mellé, friss ciabattával, mártogatósokkal. A bölényburgeréről hírhedtté vált billog foodtruck most hihetetlen sültkolbász-válogatással készül a vacsorára.
Ételsor és italsör
Hidegsült halkolbász
MAKE NO SENSE 3%, alacsony alkoholtartalmú, nagyon illatos és meglepő ízvilágú Gose kraftsör kaporral és citromnáddal ízesítve.
Grillezett bajorkolbász
WITBIER 4,9%, Belga típusú Wit búzasör, keserű narancshéjjal és koriandermaggal fűszerezve.
Roston sült sertéskolbász
LAGER 5,5%, hidegkomlózott könnyű lagersör, klasszikus Saaz komlóval és alacsony alkoholfokkal. Semmi sallang, semmi lózung, csak és kizárólag egy jó frissítő lager.
Sajtos-chilis sültkolbász
BEET BLOOD 5%, különleges, zöldségalapú gose céklával, egy csipet rózsaborssal és tengeri sóval fűszerezve.
Vaslapon sült zöldfűszeres marhakolbász
GREEN ZONE 6,4%, prémium alapanyagokból készült IPA, amit intenzív, citrusos, virágos aroma jellemez. Szárazra erjesztésének köszönhetően inkább a komlók aromái, illatai érvényesülnek, mint a maláta édessége.
Sült vaddisznókolbász
CURRANTLY LOCKED DOWN 7,8%, kétszer gyümölcsözött savanyú Imperial Berliner Weisse típusú sör madagaszkári vaníliával, piros- és feketeribizlivel.
Rostonsült bivalykolbász
CEYLON BUDDY 9,1%, ennek a Dupla IPA-nak a különlegességét a hozzáadott Ceylon tea és a narancsdarabok adják. A típusra jellemző keserűség mellett teret kap a tea egyedi íze, amit a gyümölcs enyhe édessége tesz igazán harmonikussá.
Szarvaskolbász áfonyával
BAKLAVA 4,8%, dekokciós eljárással készült bock kraftsör, amit a klasszikus baklava ízvilágával kombináltunk. A hozzáadott dió, pisztácia és méz adja meg az igazi desszertsör jellegét.
A sörvacsorára csak 18 év feletti vendégeink tudnak jegyet vásárolni a szabad helyek függvényében. Érdemes most azonnal jegyet vásárolni, mert mindössze 20 fő részére van lehetőség a részvételre.
Fizetés készpénzzel, bankkártyával vagy Szépkártyával is lehetséges.
A sörvacsora a billog teraszán, szabadtéren, napernyők árnyékában a királyi sőrfőző gyár épülete előtt kerül megrendezésre a billog foodtruck szervezésében. A teraszon különböző típusú kertibútorok állnak rendelkezésre, amiket érkezési sorrendben vagy előre lehet írásban lefoglalni. Van 2 kanapénk, amit 4 fős társaságok előre lefoglalhatnak igény szerint. A padokat elsősorban egyedül érkezőknek javasoljuk és a kétszemélyes asztalokat pároknak ajánljuk.
A billog előtt rendelkezésre áll parkolónk és sofőrszolgálatot, taxit hívunk kérés esetén a távozó vendégeknek. A billog megközelíthető villamossal és busszal is, de akár kerékpárral is érkezhetnek vendégeink.